Isak

Nidhogg Forlag utga høsten 2015 romanen «Isak» av Bjørn Andreas Bull-Hansen. Denne boken er tilgjengelig både som hardback og som ebok. Klikk på DENNE LINKEN for å kjøpe boken.

ISAK_forside kopi

«Det finnes noen få, sjeldne bøker, som griper tak i deg og ikke slipper deg løs før du er ferdig. Bøker som man begynner å lese på og kun tar en pause etter 200 sider fordi blæren krever det. Isak, den nye boken til B. Andreas Bull-Hansen er en av disse.»

Anders Leser, bokblogger

I et Norge preget av sosial nød og etniske motsetninger møter vi den unge læreren Isak. Skjeløyd og foraktet av sine elever, og med en lengsel etter et annet og bedre liv, observerer han hvordan samfunnet sakte, men sikkert faller fra hverandre. Vi følger Isak gjennom møtet med Elise, hans store kjærlighet, og inn i tragedie og alkoholisme, helt til han en dag våkner opp til en fullstendig taus by. Gatene er dekket av snø, og det er verken bilspor eller fotavtrykk å se …

«Isak» er historien om en ung mann som overlever en pandemi og som bygger opp en tilværelse i fullstendig isolasjon. Det er historien om en aldrende manns møte med en ny tid og en ny samfunnsorden, men også en fortelling om livsvilje, kjærlighet og savn.

«Isak» skildrer et Europa preget av sosial uro og folkevandring. Det er en brennende aktuell roman.